MENU

Om Nordjydsk Værktøjssalg

I 2007 blev firmaet Nordjydsk Værktøjssalg etableret på havneadressen Pier 6.

Dengang var der kun de to ejere plus en chauffør på halv tid. Siden har virksomheden udviklet sig i en jævnt stigende vækstkurve. Flere produkter, flere kvadratmeter, flere medarbejdere kommer til stadighed til. Omsætning og vareudvalg er steget, og virksomheden er hele tiden opdateret med de seneste nyheder inden for branchen.

Nordjydsk Værktøjssalg servicerer blandt andet den sorte industri, dvs. smede, værfter, sandblæsere og malere, maskinfabrikker, fiskeindustrien, autoværksteder og autolakerere, med professionelt værktøj, forbrugsvarer, personlige værnemidler og andre sikkerhedsprodukter, kemi og tekniske artikler.

I 2010 fik virksomheden også AGA-gas på varelisten, hvilket stillede nye krav til større, godkendte biler og uddannede chauffører. Det gav også en lang række nye produkter på hylderne inden for svejseudstyr.

For virksomheden har det altid været vigtigt at have en god dialog med kunderne, og de går langt for at finde de bedste og smarteste løsninger så hurtigt som muligt. De holder sig hele tiden opdateret med udviklingen i branchen ved blandt andet gennem tæt kontakt til leverandører og ved at deltage i messer i ind- og udland.

Med tiden er kundegrundlaget udbygget til hele Danmark og eksport til enkelte lande i Europa. Nordjydsk Værktøjssalg har i dag et serviceminded personale med stor know-how og er konstant i vækst i lokalerne på det driftige havneområde.